Θέση πήρε ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε ως προς την αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτίνας,

Συγκεκριμένα, είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες – οι οποίες διαψεύστηκαν επισήμως –  για εισπνοή τοξικού αερίου που οδήγησε την Τζωρτζίνα στο θάνατο.

Ο πατέρας των τριών παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, μιλώντας στο thebest, δήλωσε πως πρόκειται για «fake» δημοσίευμα και ότι προτίθεται να κινηθεί νομικά.

Από την πρώτη στιγμή, ο 30χρονος πατέρας έκανε λόγο για ψευδή διαρροή, όπως και οι δικηγόροι της οικογένειας, Γιάννης Κόττας και Δημήτρης Καράμπελας.

Στο thebest μίλησε ο Γιάννης Κόττας, ο οποίος επεσήμανε ότι η οικογένεια και ο ίδιος δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα. «Δεν μας έχει ειδοποιήσει κανείς. Δεν έχουμε γνώση κανενός αποτελέσματος ακόμη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο άλλος δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Καράμπελας.

Το ίδιο, όμως, δήλωσε και ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένος από τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν. Όπως είπε, προσπάθησε μετά τη δημοσίευση της πληροφορίας να επικοινωνήσει με τον ιατροδικαστή, αλλά δεν κατέστη δυνατό:

«Δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα για αυτό. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε για να ενημερωθούμε. Κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύει, είναι fake».