Βαριές κατηγορίες για επτά αδικήματα ,κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα αντιμετωπίζει ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε 15χρονο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Κ15, ο οποίος συνελήφθη αργά το βράδυ του Σαββάτου στην Ομόνοια όταν προσπαθούσε να κλέψει ένα μαγαζί στην περιοχή, μαχαιρώνοντας  τον καταστηματάρχη.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του  συλληφθέντα ποινική δίωξη για σειρά αδικημάτων και συγκεκριμένα για:

1. απόπειρα ανθρωποκτονίας

2.απόπειρα κλοπής
3. παράνομη οπλοφορία
4. φθορά ξένης ιδιοκτησίας
5. απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης με σαφές αθλητικό υπόβαθρο που ανάγεται σε αντιπαλότητα οπαδών αθλητικών ομάδων σε χρόνο και χώρο που δεν συνδέεται με αθλητική εκδήλωση υπό την επιβαρυντική περίσταση της χρήσης όπλου
6. οπλοχρησία
7. εξύβριση

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για σεσημασμένο χούλιγκαν που δρα στα Βόρεια Προάστια.

Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι επιτέθηκε  στο  15χρονο που επέστρεφε από αγώνα της ομάδας του, την ώρα που  πήγαινε στο φροντιστήριό του, το οποίο βρίσκεται επί της λεωφόρου Ειρήνης στην Πεύκη. Αφού τον πλησίασε, άρχισε να τον βρίζει ζητώντας του να βγάλει τη φόρμα και το μπουφάν με τα διακριτικά της ΑΕΚ και στη συνέχεια τον απείλησε με μαχαίρι. Μάλιστα, δεν δίστασε να σκίσει το μπουφάν του, βάζοντας το μαχαίρι στο μπράτσο του παιδιού. Ο 15χρονος κατάφερε να τρέξει για  να ξεφύγει  Λίγη ώρα αργότερα κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της Πεύκης, αναγνωρίζοντας τον δράστη από τις φωτογραφίες που του έδειξαν οι αστυνομικοί.

Η δικογραφία ανατέθηκε σε ανακριτή στον οποίο προσήχθη ο κατηγορούμενος για να απολογηθεί.