Η κάμερα του «Τούνελ» ακολούθησε τον αδελφό του αγνοούμενου στο δάσος Χαϊδαρίου, όπου τον έστειλαν πληροφορίες από τον στενό φιλικό κύκλο του Νίκου.

«Περπάτησα δυόμιση ώρες, έψαξα ποταμάκια, ρυάκια, αλλά κανένα σημάδι του. Μου περιέγραψαν ένα χώρο που είχε πάνω σε ένα δέντρο μία μπλε κουβέρτα, δεν το βρήκα. Είχα χρόνια να έρθω στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά έπρεπε να κάνω την έρευνα και μόνος μου», λέει απεγνωσμένος ο Γιάννης Συνοδινός.

Παρότι στο συγκεκριμένο μέρος υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που περπατάνε, τρέχουν ή κάνουν ποδήλατο, μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει στις Αρχές κάποια πληροφορία για εκείνη την ημέρα που χάθηκε, τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου.

Στις έρευνες πήραν μέρος και εθελοντές, που ορίστηκαν από τον διοικητή του Χαϊδαρίου και σήκωσαν drone, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

«Εγώ πήγα ευθεία και τα παιδιά πιο βόρεια», εξηγεί για τις έρευνες ο αδελφός του και αναφέρει ότι ο ίδιος έψαξε προς το χώρο του στρατοπέδου.

«Αυτές τις ημέρες και εγώ και η μητέρα του ζούμε σε μια ψυχική οδύνη. Να σταματήσει αυτό το πράγμα εδώ πέρα. Αν υπάρχει συγκάλυψη… Περνάει και αυτό από το μυαλό μου και πολλά ακόμα».