Στους κινδύνους που κρύβει η ερχόμενη αναμέτρηση με το Βόλο αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε πως θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές λόγω της αναμέτρησης με την Αταλάντα, αναφέρθηκε στις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των δύο παιχνιδιών, ενώ μίλησε και για την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για τα παιχνίδια με το Βόλο: «Έχω δύο αναμνήσεις. Η μία είναι αρνητική, πριν από δύο χρόνια, στο ματς των Χριστουγέννων, όπου είχε ακυρωθεί το γκολ του Σουντανί. Αυτή ήταν μια πραγματικά άσχημη ανάμνηση για εμάς και μια άσχημη βραδιά.

Έχω όμως και την ανάμνηση από την περσινή χρονιά, ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές ομάδες, οι οποίες προσπάθησαν να διεκδικήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα, έτσι πιστεύω ότι θα είναι το παιχνίδι της Κυριακής, θα χρειαστεί από εμάς μέγιστη προσπάθεια για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τη διαφορά μεταξύ Αταλάντα και Βόλου: «Τα παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους και θέλουν τελείως διαφορετική προσέγγιση. Η σίγουρη διαφορά είναι ότι δε θα έχουμε την ίδια ενδεκάδα όπως με την Αταλάντα, γιατί υπάρχουν παίκτες που βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα και θέλουν και αυτοί την ευκαιρία τους.

Η δεύτερη αιτία είναι πως ο χρόνος αποθεραπείας είναι πάρα πολύ μικρός και θα πρέπει να δοθεί χρόνος ξεκούρασης στους παίκτες που παίξανε στην Ιταλία, επομένως η ενδεκάδα θα είναι διαφορετική. Τα παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά, είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται υπομονή, κατοχή και πρωτοβουλίες από την ομάδα μας, και σίγουρα η προσέγγιση ανάμεσα στα δύο παιχνίδια θα είναι τελείως διαφορετική και με διαφορετικούς παίκτες».

Για τον Κώστα Φορτούνη: «Πραγματικά έκανε τα πρώτα 45’ συμμετοχής του με τη Β’ ομάδα. Χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά ακόμη, έρχεται από έναν πολύ βαρύ και δύσκολο τραυματισμό, χρειάζεται πολλή δουλειά και χρόνο ακόμη για να μπορέσει να επιστρέψει στις απαιτήσεις της ομάδας μας».