Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες της Θεσσαλίας που αναμένουν ραντεβού για συνάντηση με τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Ενέργειας, προκειμένου να συζητήσουν για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Αποκλεισμός της Εθνικής Οδού

Την σκυτάλη των κινητοποιήσεων παίρνουν σήμερα οι αγρότες του Τυρνάβου και της Ελασσόνας όπου μαζί με τους κτηνοτρόφους έχουν προγραμματίσει στις 13:00 το μεσημέρι να συγκεντρωθούν στη Μελούνα και να αποκλείσουν συμβολικά την εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στις 19:00 το απόγευμα στο μπλόκο της Νίκαιας θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση όπου θα γίνει μια αποτίμηση του αγώνα μέχρι σήμερα καθώς και των συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς, Αλέξη Τσίπρα (ΣΥΡΙΖΑ), Δημήτρη Κουτσούμπα (ΚΚΕ) και Κυριάκο Βελόπουλο (Ελληνική Λύση) αλλά και συγχρόνως η πορεία και οι δράσεις των επόμενων ημερών.

Το μπλόκο της Βοιωτίας θα επισκεφθεί αύριο το απόγευμα ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος θα συναντηθεί με τους αγρότες στο δημαρχείο του Ορχομενού, ενώ την Τρίτη θα βρίσκεται στο μπλόκο της Νίκαιας ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης.