Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες με τους «κόκκινους διάβολους» να επικρατούν με 2-0 εντός έδρας της Μπέρνλι στο «Όλντ Τράφορντ», και να «πατά» ξανά την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση των κόκκινων διαβόλων συνεχίζει να κάνει τα πλάνα της για την επόμενη σεζόν, με τον Πολ Πογκμά να είναι ένας εκ των παικτών που θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της. Το συμβόλαιο του Γάλλου διεθνή εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές να μην έχουν καταλήξει ακόμα σε συμφωνία για ανανέωση.

Ο Πογκμπά, όπως φαίνεται συνεχίζει να παραμένει αναποφάσιστος σχετικά με το μέλλον του στους «κόκκινους διάβολους», με την Telegraph με δημοσίευμα της να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσιεύμα, ο Πογκμά δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα να μείνει στο Ολντ Τράφορντ και μετά το τέλος της σεζόν, ωστόσο ανάλογες πιθανότητες συγκεντρώνει και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει.

Όπως τονίζουν από το «Νησί» ο 28χρονος είναι έτοιμος να ακούσει προτάσεις συνεργασίας και από άλλους συλλόγους της Premier League.