Για αλαζονική και απειλητική συμπεριφορά στη διοικήτρια του Ερυθρού Σταυρού κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Ο κ. Πλεύρης σε δήλωσή του αναφέρει: «Αυτονόητη δράση της αντιπολίτευσης είναι οι επίσκεψεις σε νοσοκομεία. Η σημερινή συμπεριφορά ωστόσο κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη διοικήτρια του Ερ. Σταύρου υπήρξε αλαζονική και απειλητική. Τέτοιες συμπεριφορές και λογικές «θα λογαριαστούμε» είναι κατακριτέες και μη ανεκτές».

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα 18/2/2022 επισκέφθηκε το Νοσοκομείο ΓΝΑ ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ- ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ ΕΕΣ κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον κ. Ξανθό Ανδρέα, τον κ. Τζανακόπουλο Δημήτριο και τον κ. Γεωργόπουλο Ευθύμιο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι η παρουσία τους στο χώρο του Νοσοκομείου ήταν προκλητική και αλαζονική. Η συζήτηση δεν έγινε επί της βάσης των προβλημάτων του Νοσοκομείου αλλά με έντονο τρόπο επιτεθήκαν στην Διοικήτρια κ. Ταβιανάτου Ελπινίκη, απειλώντας της με δικαστικές διώξεις, για την λήψη μιας απόφασης, καθόλα νόμιμη, που αφορούσε την μετακίνηση ενός υπαλλήλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκφράστηκαν με λόγια «δεν έχουμε τελειώσει, θα λογαριαστούμε» με αίτημα την ανάκληση της απόφασης, λέγοντας ότι είναι εγκάθετη της Νέας Δημοκρατίας ότι ο ρόλος της επίσκεψης τους ήταν να ελέγξουν την διοίκηση της.