Μετά την τεσσάρα από την Μπόχουμ στο πρωτάθλημα, η Μπάγερν έφτασε κοντά σε νέο κάζο μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά από τη Σάλτσμπουργκ στο Champions League.

Το γκολ του Αντάμου έδωσε από νωρίς προβάδισμα στους Αυστριακούς που κρατούσαν γερά το αποτέλεσμα μέχρι το 90′, όταν και ισοφάρισε σε 1-1 ο Κομάν καθιστώντας μεγάλο φαβορί ενόψει της ρεβάνς τους Βαυαρούς.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους για να ανοίξουν το σκορ.

Αυτοί που τα κατέφεραν όμως ήταν οι γηπεδούχοι όταν στο 21′ έκαναν το 1-0 με όμορφο πλασέ του Αντάμου που συνεργάστηκε με τον Αάρονσον και σκόραρε εννιά λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.

Τρία λεπτά μάλιστα λίγο έλειψε να γίνει και το 2-0, αλλά ο Ουλράιχ σταμάτησε το σουτ του Αάρονσον. Τολισό και Γκνάμπριν είχαν δύο καλές στιγμές για την Μπάγερν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν δίχτυα.

Στο ίδιο τέμπο και το δεύτερο ημίχρονο, με το παιχνίδι να είναι ανοιχτό και τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους. Κομάν και Ζάιβελντ απείλησαν για Μπάγερν και Σάλτσμπουργκ αντίστοιχα ενώ στο 76′ η Μπάγερν έχασε τεράστια ευκαιρία όταν ο Σανέ έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Κεν με διπλή προσπάθεια απέκρουσε και κράτησε το μηδέν.

Η λύση για την Μπάγερν ήρθε τελικά λίγα δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση των 90. Ο Παβάρ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μίλερ πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο Κομάν με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι πέρασε την μπάλα από την κλειστή γωνία του Κεν για το 1-1.

Σάλτσμπουργκ: Κεν, Βέμπερ, Σολέ, Ούλμερ, Κρίστενσεν, Ζάιβαλντ (80’ Σούτσιτς), Αάρονσον, Καπάλδο, Καμαρά, Οκαφόρ (12’ Αντάμου), Αντεγέμι (87′ Κιέργκααρντ).

Μπάγερν Μονάχου: Ουλράιχ, Ζίλε, Παβάρ, Κίμιχ, Ερναντές, Τολισό (80’ Ζάμπιτσερ), Γκνάμπρι (77’ Τσούπο Μοτίν), Μίλερ, Κομάν, Σανέ, Λεβαντόφσκι.