Δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να στηρίζει έμπρακτα τον Πορτογάλο και τους παίκτες του.

Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ομάδας έχει ταξιδέψει στο Μπέργκαμο και βρίσκεται στο «Gewiss Stadium» για να παρακολουθήσει από κοντά τη μάχη των Ερυθρόλευκων με την Αταλάντα, για τον έξτρα γύρο του Europa League.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του και την εμπιστοσύνη του στους παίκτες, αλλά και στον Πέδρο Μαρτίνς και περιμένει από όσους αγωνιστούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ένα αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει στο κόλπο της πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη (24/2) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο γήπεδο βρίσκονται επίσης 800 οπαδοί των Πειραιωτών, οι οποίοι έχουν δώσει ερυθρόλευκο χρώμα στο «Gewiss Stadium» και θα προσπαθήσουν με τη φωνή τους να οδηγήσουν την αγαπημενη τους ομάδα σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.