Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την απαγωγή του 40χρονου επιχειρηματία στο Πικέρμι, Γιώργου Κυπαρίσση και η αγωνία για την τύχη του κορυφώνεται.

Η οικογένειά του ανησυχεί, καθώς, φαίνεται ότι επικρατεί «σιγή ασυρμάτου» από την πλευρά των δραστών. Η μητέρα του 40χρονου, Όλγα, αποφάσισε να απευθυνθεί, στους απαγωγείς κάνοντας έκκληση να επικοινωνήσουν με την οικογένεια του.

Σε επικοινωνία της με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Όλγα Κυπαρίσση, που περιμένει με αγωνία κάποιο νέο, έκανε την εξής δήλωση, απευθυνόμενη στους απαγωγείς:

«Ο Γιώργος μας δεν έχει γυρίσει ακόμα κοντά μας. Είμαι μάνα. Σας ικετεύω, εσείς που κρατάτε το παιδί μου να επικοινωνήσετε μαζί μας. Πείτε μας ότι ο Γιώργος είναι καλά. Σας παρακαλώ πολύ. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε γρήγορα λύση και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε. Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας.

Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο για την στήριξη και την διακριτική στάση που έχει δείξει μέχρι τώρα».

Ζητούν 1.000.000 ευρώ

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κυπαρίσσης απήχθη το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου κοντά στο σπίτι του και οι απαγωγείς επικοινώνησαν λίγο αργότερα με τον αδελφό του ζητώντας ως λύτρα 1.000.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Εδώ και περισσότερο από ένα μήνα όμως δεν έχει υπάρξει καμία άλλη επικοινωνία.