Κοιτάζω τα foie gras τα οποία προσφέρονται στα τεράστια, κρυστάλλινα, ζωγραφισμένα με χιλιάδες πορτοκαλί λουλούδια πιάτα του Hermes. Το φίνο, ευφάνταστο art de la table στα καλύτερά του, σε ένα ιδιωτικό δείπνο το οποίο γίνεται δύο βραδιές πριν από το St. Valentine’s. Ακολουθούν γαρίδες, καβουρόψυχα, σαλάτες και αμέσως μετά σατομπριάν. Θεωρώ την κουζίνα του επιφανούς προσκεκλημένου chef ιδιαίτερα βαριά για το… λεπτεπίλεπτο στομαχάκι μου.

Η Ούρσουλα επισημαίνει ότι αν ακολουθούσαμε τη διατροφή της όμορφης Αριάνα Ροκφέλερ – λιτή, πολύ λιτή και προσεγμένη – ίσως να φθάναμε τα κιλά της ή αυτά της επίσης Αμερικανίδας Ντακότα Τζόνσον η οποία λατρεύει τα ροζ και κόκκινα χρώματα.

Η Αριάνα πάλι, εγγονή του μυθικού κροίσου και κορυφαίου συλλέκτη Ντέιβιντ Ροκφέλερ, αγαπάει το λευκό. Το λευκό και τις στυλιστικές επιλογές ταλαντούχων ελλήνων σχεδιαστών.

Η κυρία Ροκφέλερ φωτογραφήθηκε με ένα τέτοιο λευκό, λιτό φόρεμα για το εξώφυλλο του «BHMAGAZINO» που κρατάτε σήμερα στα χέρια σας. Η γόνος της εμβληματικής αμερικανικής οικογένειας παρέμεινε λίγα εικοσιτετράωρα στην Αθήνα – έκανε δοκιμές στα outfits που θα φορέσει στο fashion show του Βασίλη Ζούλια τον ερχόμενο Απρίλιο, «πέρασε» όμως και από το νυχτερινό κέντρο (το προηγούμενο Σάββατο) όπου τραγουδούν οι Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα.

Η κυρία Ροκφέλερ έδειξε να διασκεδάζει πολύ με τις γνωστές επιτυχίες των δύο δημοφιλών αοιδών, αν και δεν καταλάβαινε τα λόγια…