Φορτούνης… is back! Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί το περασμένο καλοκαίρι και μάλιστα συνδύασε την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση με γκολάρα!

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ με τα Τρίκαλα για την 19η αγωνιστική της Super League 2 και με ένα υπέροχο γκολ στο 23’ άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη των Πειραιωτών (2-0). Ένα γκολ που αφιέρωσε στη γυναίκα και τον γιο του που βρισκόντουσαν στην κερκίδα, με τον 29χρονο να επιστρέφει με εμφατικό τρόπο. Στο 46′ έγινε αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Λιάτσο.

Οι Ερυθρόλευκοι στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι έπαιζαν από το 53’ παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μαυρουδή, πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Αποστολόπουλο (71’), με την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα να επικρατεί των Θεσσαλών με 2-0 και να πετυχαίνει την 7η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Με αυτό το τρίποντο οι Πειραιώτες ανέβηκαν στην 4η θέση με 28 βαθμούς σε 18 ματς, ενώ από την άλλη τα Τρίκαλα παρέμειναν στην 14η θέση με 16 πόντους σε 17 παιχνίδια.

Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης, Φορτούνης (46′ Λιάτσος), Καλογερόπουλος, Μαυρουδής, Μαρίνος, Αλ Καχτάνι (46′ Τσέλιος) και Πινακάς.

Τρίκαλα (Καβακάς): Αγριμάκης, Μανίσογλου, Ριζογιάννης, Ευθυμίου (33′ λ.τ Μυλόπουλος), Ιωαννίδης (63′ Γκοβίνας), Σανδραβέλης, Ντιαλόσι, Νιάρος, Κεχαγιάς, Πέλκας και Ελευθεριάδης.