«Πράσινο» βάφτηκε το ντέρμπι της Super League 2 ανάμεσα σε ΑΕΚ Β’ και Παναθηναϊκό Β’ με την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να έχει τις ευκαιρίες και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Τσιριγώτη. Χαρακτηριστικό είναι πως οι τελικές στο ματς ήταν 12-2 υπέρ της Ένωσης η οποία είχε και δοκάρι, αλλά δεν κατάφερε να βρει γκολ.

Η ΑΕΚ Β’ ήταν κυρίαρχος από το ξεκίνημα του ματς και έψαξε το γκολ. Γιούσης, Κοσίδης και Γκαρσία είχαν τις τρεις καλύτερες στιγμές του Δικεφάλου στο πρώτο μέρος, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου και τον Παναθηναϊκό Β’ να είναι τελείως ακίνδυνος.

Ο Ρουκουνάκης σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο και ο Παναθηναϊκός Β’ σκόραρε τελικά με τον Τριριγώτη στο 78′. Ο Γιαννούτσος έκανε το λάθος, ο Τσιριγώτης πήρε την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα απέναντι από τον Χατζηεμμανουήλ για το 0-1. Στα επόμενα λεπτά η ΑΕΚ Β’ πίεσε, είχε τεράστια ευκαιρία με δοκάρι του Γιούση στο 85′, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και να αποφύγει την ήττα.

ΑΕΚ Β’: Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μιτάι, Μπάμπης (32’ λ.τρ. Ρουκουνάκης), Μουστακόπουλος (86’ Γκολφίνος, Γερολέμου (46’ λ.τρ. Ευθ. Χριστόπουλος), Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία (76’ λ.τρ. Κορομηλάς), Κοσίδης.

Παναθηναϊκός Β’: Χριστογεώργος, Σερπέζης (69’ Καραμπάς), Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Αντωνίου, Κρυπαράκος (69’ Καρβούνης), Σαρδέλης (, Ρόμπι, Μαραθωνίτης (59’ Τσιριγώτης), Μαρτίνης, Ηλιάδης.