Καζάνι που… βράζει είναι η Μακάμπι μετά την ήττα από την Χάποελ Τελ Αβίβ και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου.

Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα προκάλεσε… έκρηξη στις τάξεις των οπαδών, που έφτασαν στο σημείο να κυνηγήσουν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες της ομάδας.

Όπως αναφέρουν διάφορα Μέσα στο Ισραήλ, εξοργισμένοι οπαδοί της ομάδας του Τελ Αβίβ πήγαν για… ντου στα αποδυτήρια, με τον πρώην κόουτς του Ολυμπιακού και τους παίκτες να φυγαδεύονται! Αδιανόητες καταστάσεις, με τους φιλάθλους της Μακάμπι να είναι έξω φρενών.

«Οι παίκτες έμειναν παγιδευμένοι στα αποδυτήρια μετά από την ήττα, καθώς ένας αριθμός οπαδών προσπάθησε να εισβάλει σε αυτά, βρίζοντάς τους. Η ασφάλεια του γηπέδου ανέλαβε δράση, οι παίκτες φυγαδεύτηκαν από μία πίσω πόρτα, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποχώρησε με συνοδεία για να φτάσει ασφαλής στο αυτοκίνητό του», αναφέρει το SPORT5.

Ο Έλληνας προπονητής βρίσκεται στα σχοινιά μετά τον αποκλεισμό, με τους δημοσιογράφους να τον ρωτούν αν ήταν το τελευταίο του ματς: «πρέπει να κάνετε αυτή την ερώτηση στους ιδιοκτήτες και όχι σε εμένα», απάντησε ο Σφαιρόπουλος.

«Στη διάρκεια της σεζόν υπήρχε η σκέψη να απολυθεί ο Σφαιρόπουλος, όμως η ομάδα προτίμησε να συνεχίσει με εκείνον και να του δείξει εμπιστοσύνη. Απόψε αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο με συνοδεία, κάτω από ύβρεις από τους εξοργισμένους οπαδούς», αναφέρει η Walla για τα όσα απίστευτα συνέβησαν.