Κι όμως, υπάρχουν δημοσιεύματα που ειρωνεύονται την Ορθοδοξία, τη Χριστιανική πίστη, τον ίδιο τον Ελληνισμό.

Κι όμως υπάρχουν ιστοσελίδες που εξακολουθούν να πουλάνε «μίσος», να… ζουν μέσω αυτού, να μιλούν για αποβλάκωση ειρωνευόμενοι ακόμα και τη θρησκεία.

Το σήριαλ του MEGA με τον Άγιο Παΐσιο έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα, ωστόσο κάποιοι στον… βωμό της οπαδικής (;) αντιπαλότητας δεν έχουν τελικά ούτε ιερό, ούτε όσιο.

Ειρωνείες και δήθεν… αστειάκια με τα οποία δε θα γελούσε ούτε ένα παιδί Δημοτικού. Επιδίδονται σε ρεσιτάλ αηδιαστικού περιεχομένου για να αποδείξουν τι; Προφανώς ούτε οι ίδιοι δε γνωρίζουν. Προφανώς ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν ούτε τα βασικά.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, μέσω των social media έριξε ατάκες… φωτιά για όλους αυτούς που δίχως ντροπή ειρωνεύονται την Ορθοδοξία.

«Τι έγινε κύριε Σαββίδη, Ορθόδοξε και Πόντιε; Οι ιστοσελίδες σας, στο βωμό του μίσους σας, ειρωνεύονται τώρα και την Ορθοδοξία και τους Αγίας της Καππαδοκίας, του Πόντου, του οικουμενικού Ελληνισμού; Κανένα ιερό, κανένα όσιο; Τόση είναι λοιπόν η ευαισθησία σας για την Χριστιανική πίστη και τις διώξεις που υπέστη ο Ελληνισμός στ9ον Πόντο, στην Καππαδοκία, στη Μικρά Ασία;», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Κώστας Καραπαπάς.

Δείτε την: