Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του 12ου μέλους της συμμορίας,  σύμφωνα με την αστυνομία, δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη, σημειώνοντας πως εκείνος δεν έχει κάποια άλλη πληφορόρηση πέραν από το περιεχόμενο της δικογραφίας.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε, στην ΕΡΤ,  ότι «όλοι οι συλληφθέντες αρνούνται ότι έχουν λάβει μέρος στη δολοφονία του Άλκη, λέγοντας πως σε ερωτήσεις αν κρατούσαν το μαχαίρι ή το δρεπάνι απαντούν ότι τους έπεσε και το έπιασε κάποιος άλλος. Πλέον περιμένουμε τα αποτελέσματα από το dna και των αποτυπωμάτων που θα “δείξουν” τους δολοφόνους του Άλκη».

Όλοι θα καταδικαστούν

Καλό θα ήταν, είπε ο κ. Κούγιας, να είχαν δώσει όλα τα στοιχεία που πρέπει ώστε με τον τρόπο αυτό να δείξουν ότι έχουν καταλάβει τι έχουν πράξει γιατί ο Άλκης είχε θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι όπως και το θανατηφόρο χτύπημα στο πόδι. Αυτοί είναι οι αυτουργοί, τόνισε και υπογράμμισε ότι «ανεξάρτητα με το ποιος χτύπησε τον Άλκη όλοι θα καταδικαστούν. Έχει αλλάξει ο ποινικός κώδικας και αν κάποιος αποδειχθεί ότι είναι το σημαντικό πρόσωπο στη δολοφονία του κινδυνεύει να καταδικαστεί και με μεγαλύτερη ποινή».

Αναφερόμενος στους συνδέσμους των ομάδων, έφερε παράδειγμα τι γίνεται στη Λάρισα, όπου εκεί βρίσκουν μια παράγκα, τη βάφουν στα χρώματα της ομάδας και ακολούθως εκεί γίνεται η αποθήκη των όπλων αλλά και οι συγκεντρώσεις τους όπου κάνουν τα σχέδια τους. Ο κ. Κούγιας υπογράμμισε, σύμφωνα με την ertnews.gr,  ότι θα πρέπει σε κάθε μεγάλη πόλη να δημιουργηθεί ειδικό τμήμα που να ασχολείται μόνο με αυτούς τους συνδέσμους, όπως το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών.