Το MEGA βρέθηκε στο σπίτι της οδού Σκιάθου στην Κυψέλη που ο ο 7χρονος Ανδρέας δολοφονήθηκε άγρια από τη μητέρα του και τον σύντροφό της. Από ότι φαίνεται από τα πλάνα πρόκειται για ένα πολύ μικρό σπίτι, γεγονός που «ακυρώνει» τους ισχυρισμούς της μητέρας ότι ήταν σε διπλανό δωμάτιο και δεν είχε αντιληφθεί ότι το αγοράκι ξεψυχούσε.

Η ταράτσα όπου έθαψαν το αγοράκι είναι ορατή σε πολλά διαμερίσματα της περιοχής, γεγονός που φανερώνει ότι η μεταφορά της σορού έγινε σε ώρα που δεν είχε κόσμο.

Από την πρώτη στιγμή, έχοντας προφανώς δει και το σπίτι στο οποίο ζούσε η οικογένεια, οι αστυνομικοί απέρριπταν τους ισχυρισμούς της μητέρας ότι δεν μετείχε στη δολοφονία του παιδιού και δεν ήξερε τι συνέβαινε, επειδή ήταν απορροφημένη στο παιχνίδι που έπαιζε στον υπολογιστή.

Ειδικότερα, η 29χρονη μητέρα του δολοφονημένου αγοριού, η οποία οδηγήθηκε, τελικά, σήμερα στον εισαγγελέα, αρχικά ομολόγησε, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε, ότι δεν ήταν μπροστά στη δολοφονία του παιδιού της και δεν είχε καμία συμμετοχή στην φρικιαστική αυτή εγκληματική πράξη.

«Λέει ψέματα η μητέρα. Ήταν παρούσα τη στιγμή που το παιδί της έχανε τη ζωή του από ασφυξία που του προκάλεσε ο 33χρονος» , επισημαίνουν από την αρχή αστυνομικές πηγές.

Κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία

Ούτε ο εισαγγελέας φαίνεται να πείστηκε από τους ισχυρισμούς της μητέρας. Το ζευγάρι που δολοφόνησε τον 7χρονο στην Κυψέλη θα οδηγηθούν στην 12η Τακτική Ανακρίτρια με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού.