Πρεμιέρα κάνει σήμερα (12/2) η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις, με τις δύο να διεξάγονται στις 17:00 και να ξεχωρίζει το ματς της Λάρισας με την ΑΕΚ (20:00).

Η αυλαία της 15ης αγωνιστικής ανοίγει στις 17:00, όπου το Περιστέρι θα υποδεχτεί τον Ηρακλή στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα κόντρα στο Λαύριο και θέλουν τη νίκη για να ανέβουν ακόμα πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ψάχνει τη νίκη με στόχο την παραμονή του στην κατηγορία.

Επιπλέον, την ίδια ώρα στην Πάτρα ο τοπικός Απόλλων υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου που αποτελεί την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τη νίκη, καθώς θέλουν να βρεθούν στην οκτάδα που οδηγεί στα πλέι-οφ, ενώ η ομάδα της Ρόδου θέλει τη νίκη για να πλασαριστεί ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας η Λάρισα υποδέχεται την ΑΕΚ, που σίγουρα δε θα έχει εύκολο έργο, καθώς οι γηπεδούχοι είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα και το απέδειξαν την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου ηττήθηκαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης πολύ δύσκολα.

Η Ένωση θέλει τη νίκη για να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στην Κρήτη την ερχόμενη εβδομάδα για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.