Για ένα έγκλημα το οποίο είναι αδύνατο να το συλλάβει ο ανθρώπινος νους πρόκειται η δολοφονία του 7χρονου στην Κυψέλη, το οποίο αφού η μητέρα του κι ο σύντροφός της σκότωσαν, κρατούσαν τη σορό του στο μπαλκόνι του σπιτιού της.

Οι αρχές βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα, καθώς βρήκαν τα κόκαλα του αδικοχαμένου παιδιού μέσα σε εργαλειοθήκη, με αποτέλεσμα να συλλάβουν την 29χρονη μητέρα και τον 33χρονο Πολωνό πρώην σύντροφο της.

Το σπίτι της φρίκης:Η «Μήδεια»


Κατά τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί εντόπισαν σήμερα το πρωί τα οστά του παιδιού στο μπαλκόνι της οδού Αστυπάλαιας και συνέλαβαν το ζευγάρι, το οποίο φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία.

Το 2017, η γυναίκα είχε δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού, με την έρευνα για τον εντοπισμό του 7χρονου να μένει ανοιχτή όλα αυτά τα χρόνια. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η καθ’ ομολογία δολοφόνος όλα αυτά τα χρόνια ισχυριζόταν ότι το αγοράκι το είχε πάρει ο πρώην σύζυγός της που διέμενε στην Πολωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν πως σε άλλο σημείο έγινε το έγκλημα και μετέπειτα το πτώμα του 7χρονου παιδιού μεταφέρθηκε στην εργαλειοθήκη, όπου και το εντόπισαν οι αστυνομικοί.