Με την υπόθεση των τριών κοριτσιών στην Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους το ένα μετά το άλλο, το MEGA αποκαλύπτει και τέταρτο περιστατικό με τη μικρή Τζωρτζίνα, το οποίο δεν είχε τραγική κατάληξη.

Πρόκειται για τρία περιστατικά που έχουν το ίδιο μοτίβο και εξέλιξη: Το 2019 η 4χρονη Μαλένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου αφήνει την τελευταία της πνοή ενώ συνοδευόταν από τη μητέρα της και δεν επιτηρούσε κανένας γιατρός το μικρό κορίτσι.

Το δεύτερο κορίτσι, μόλις 6 μηνών, απεβίωσε τον Μάρτιο του 2021 στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, ενώ κοντά της βρίσκονταν η μητέρα και η αδερφή της.

Τέλος, η 9χρονη Τζωρτζίνα πέθανε αρχές του 2022 στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» και δεν βρισκόταν υπό επιτήρηση των γιατρών, παρά μόνο συνοδευόταν από την μητέρα της.

Το MEGA αποκαλύπτει πως η 9χρονη Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021 παρουσίασε ξαφνικά πρόβλημα, ενώ είναι μόνη της στο θάλαμο και συνοδευόμενη από τη μητέρα της.

Η 9χρονη, που είχε μεταφερθεί στο Παίδων Πατρών για διενέργεια εξετάσεων, ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και θεωρήθηκε νεκρή από ανακοπή καρδιάς αγνώστου αιτίας.

Το κορίτσι συνήλθε, μετά από οκτώ λεπτά αλλά με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη μέχρι και τον θάνατό της.

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον των ιατροδικαστών, οι οποίοι αμέσως έλαβαν όργανα των παιδιών προκειμένου να διενεργήσουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί.

Εφόσον έχουν ληφθεί τα όργανα των κοριτσιών, αποφασίστηκε να μη γίνει εκταφή της σορού της Τζωρτζίνας.