Ο ένας μετά τον άλλο σφραγίζονται σύνδεσμοι οπαδών ομάδων, με τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ να έχουν την τιμητική τους και εντυπωσιακή «περιουσία» σε επικίνδυνα αντικείμενα που στα χέρια φανατισμένων εγκληματιών μπορούν να μετατραπούν σε φονικά όπλα.

Με τους εξονυχιστικούς ελέγχους στους Συνδέσμους οπαδών ομάδων να συνεχίζονται, -ως οφείλει το κράτος προκειμένου να μην θρηνήσουμε και άλλον Άλκη- σήμερα έκλεισαν δύο ακόμη σύνδεσμοι ανεβάζοντας σε πέντε τον συνολικό αριθμό των λουκέτων που μπήκαν στη Θεσσαλονίκη σε ένα 24ωρο.

Οι δύο νέοι σύνδεσμοι που σφραγίστηκαν σήμερα ανήκουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα ο ένας βρίσκεται επί της Οδού Ορέστου στη Θεσσαλονίκη και ο άλλος στην περιοχή του Ευόσμου, εξέλιξη που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του in για παράνομη λειτουργία του συνόλου των συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας του Δικεφάλου.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Μετά από αποφάσεις των Αστυνομικών Τμημάτων Λευκού Πύργου, Τούμπας – Τριανδρίας και Κορδελιού – Ευόσμου, από χθες (10-02-2022) έως και σήμερα (11-02-2022), σφραγίσθηκαν συνολικά πέντε (5) παραρτήματα – γραφεία – εντευκτήρια Λεσχών φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης που λειτουργούσαν χωρίς προβλεπόμενη – απαιτούμενη άδεια αρμόδιας Αρχής».

Λουκέτα και στην Ήπειρο

Έρευνες πραγματοποιήθηκαν και σε χώρους φιλάθλων αθλητικών σωματείων στην Ήπειρο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση «συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί σε ισάριθμες περιπτώσεις για παράνομη λειτουργία τέτοιων χώρων, οι οποίοι σφραγίστηκαν.

Από τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες της Ηπείρου πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, σε τρεις περιπτώσεις, έρευνες σε οικήματα, όπου στεγάζονται χώροι συγκέντρωσης φιλάθλων αθλητικών σωματείων.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι οποίες διενεργήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, συνελήφθησαν σε όλες τις περιπτώσεις, ημεδαποί, που βρέθηκαν να λειτουργούν τους παραπάνω χώρους χωρίς την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.

Όλοι οι προαναφερόμενοι χώροι σφραγίστηκαν με απόφαση της αρμόδιας αστυνομικής υπηρεσίας.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.»