Νέα βίντεο από την μοιραία νύχτα της δολοφονίας του Άλκη, αλλά και από τις ώρες που προηγήθηκαν της επίθεσης, φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA.

Παρά το γεγονός ότι ο 23χρονος πρώτος συλληφθείς παραμένει στην γραμμή ότι… δεν είχε ενεργό ρόλο στην δολοφονία. Τα βίντεο τον προδίδουν. Όπως φαίνεται στο μοιραίο βράδυ, λίγο πριν τις 19:00 καταγράφεται από κάμερα να ξεκινά με ορμητήριο σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στο κέντρο της πόλης, παρακολουθεί στη συνέχεια αγώνα βόλεϊ της ομάδας του, όπου φαίνεται να είναι ο «βασιλιάς» της κερκίδας και αμέσως μετά επιστρέφει στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ απ’ όπου κάνει τα μοιραία τηλεφωνήματα για το χτύπημα θανάτου.

Δευτέρα 31 Ιανουάριου. Λίγο πριν τις επτά το απόγευμα. Το λευκό C3 του 23χρονου οργανωμένου οπαδού του ΠΑΟΚ καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας να κινείται στη οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού έξω από τον σύνδεσμο του Δικέφαλου του Βορρά. Έχει προορισμό το κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ στη Θερμή. Είναι λίγες ώρες πριν αυτός και ακόμη 11 χούλιγκαν ξεκινήσουν το κυνήγι θανάτου στο Χαρίλαου εκεί οπού έπεσε νεκρός ο 19χρονος Άλκης.

Πρώτα στο γήπεδο μετά στο… φονικό

Κάμερες ασφαλείας στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ εντοπίζουν στις 20:00 τον 23χρονο οργανωμένο οπαδό να στέκεται όρθιος στις κερκίδες. Φορά μια αθλητική φόρμα σκούρου χρώματος, μαύρο μπουφάν, ένα γκρι φούτερ με κουκούλα, ενώ στο κεφάλι του είχε σκούφο και μάσκα. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του μετα τη δολοφονία εντοπίστηκαν όλα τα ρούχα που φορούσε εκείνη την ημέρα.

Ο 23χρονος πρώτος συλληφθείς για τη δολοφονία του Αλκή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού γυρνά προς το μέρος των υπόλοιπων οπαδών. Κινείται αναμεσά τους ανεβαίνοντας στα κάθισμα, ενώ συνομιλεί μαζί τους για ελάχιστα λεπτά.

Από τις κινήσεις φαίνεται πως έχει την πλήρη αποδοχή των ατόμων που βρίσκονται στην κερκίδα και ότι τους γνωρίζει, πράγμα που φανερώνει την ενεργή του συμμετοχή στους κύκλους των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ορμητήριο ο σύνδεσμος της Θύρας 4

Στις 22:10 ολοκληρώνεται ο αγώνας βόλεϊ που παρακολουθούσε ο 23χρονος και ακόμη ένας από τους συλληφθέντες. Τότε επιστρέφει προς τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ «Θυρα 4», εκεί οπού ξανά τον καταγράφει η κάμερα ασφαλείας.

Η ώρα πλέον είναι 22:33. Ο 23χρονος έχει προορισμό τα γραφεία του εκεί, οπού θα πραγματοποιήσει σειρά τηλεφωνημάτων για να οργανώσει την φονική επιδρομή ζητώντας ταυτόχρονα ενισχύσεις και από άλλους συνδέσμους.

Στις 23:30 η πομπή του θανάτου εχει ξεκινήσει και βρίσκεται στους δρόμους στην ευρύτερη περιοχή του Χαρίλαου. Πλέον είναι λίγα λεπτά μετα τα μεσάνυχτα. Το ρολόι δείχνει 00:20 όταν το τάγμα εφόδου των οπαδών του ΠΑΟΚ εξαπολύει την φονική επίθεση στον Αλκή και την παρέα.

Σκότωσαν σε 60 δευτερόλεπτα

Μέσα σε 60 δευτερόλεπτα οπλισμένοι με δρεπάνι, μαχαιριά και ρόπαλά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα σκοτώσουν τον Άλκη και θα τραυματίσουν σοβαρά δυο ακόμη φίλους του. Σαν παραστρατιωτική ομάδα γρήγορα θα επιβιβαστούν στα τρία αυτοκίνητα τους και θα κατευθυνθούν ξανά στα γραφεία του συνδέσμου της Θύρας 4 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Λίγες ημέρες μετά κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησής θα συλληφθούν οι δολοφόνοι του Άλκη που πλέον ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλον σε μια προσπάθεια να έχουν καλύτερη ποινική μεταχείριση.