Ενα Hilton έκλεισε στο κέντρο της Αθήνας, δύο καινούργια Hilton ανοίγουν το 2024 στον Πειραιά και στην Κηφισιά!

Το Hilton της Αθήνας πέρασε οριστικά στην Ιστορία πριν από λίγες μέρες, καθώς έκλεισε για να αναβαθμιστεί και να επαναλειτουργήσει, σε περίπου δύο χρόνια, με το όνομα Conrad, ένα από τα διάσημα brands του Hilton Group.

Ωστόσο, το όνομα Hilton, η αμερικανική πολυεθνική αλυσίδα διαχείρισης πολυτελών ξενοδοχείων θα το δώσει στο ιστορικό Πεντελικόν της Κηφισιάς και στο πρώην Hotel Mistral στην Καστέλλα, που θα λειτουργεί με θέα το Μικρολίμανο του Πειραιά.

Επενδύσεις στα δύο ξενοδοχεία

Το άνοιγμα των δύο ξενοδοχείων θα γίνει σε συνεργασία με τον ομογενή εκ Βενεζουέλας  επιχειρηματία Θεόδωρο Δουζόγλου, ιδιοκτήτη των συγκεκριμένων ακινήτων. Σημειώνεται, ότι ο επιχειρηματίας ενέταξε τα δύο αυτά ακίνητα στο επενδυτικό του «όχημα» SCD Group LTD το 2018, στο πλαίσιο των ευεργετημάτων του αναπτυξιακού νόμου.

Το Πεντελικόν, που θα ενταχτεί στην αλυσίδα Curio της Hilton, αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του ξανά το 2024. Στο Πεντελικόν θα υλοποιηθεί επένδυση ύψους 18 εκατ. ευρώ. Στα 117 δωμάτια του ξενοδοχείου θα περιλαμβάνονται και 13 σουίτες, ενώ θα διαθέτει γυμναστήριο, spa, εσωτερική και εξωτερική πισίνα και τρεις αίθουσες συνεδριάσεων.

Το Hampton by Hilton Piraeus στο Μικρολίμανο θα είναι ένα ξενοδοχείο 83 δωματίων. Στο ακίνητο της Καστέλλας θα γίνει ανακαίνιση ύψους 5,5 εκατ. ευρώ και θα λειτουργήσουν, μεταξύ άλλων, τέσσερις αίθουσες συσκέψεων συνολικής επιφάνειας 120 τετραγωνικών και εξωτερική πισίνα.

Ο Πειραιάς έχει αλλάξει σελίδα

Με αφορμή τη δημιουργία ενός νέου ξενοδοχείου, ο δήμαρχος  Γιάννης Μώραλης ανέφερε πως το άνοιγμα του Hampton by Hilton Piraeus Mικρολίμανο είναι άλλο ένα καλό νέο για την πόλη.

«Ο Πειραιάς βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος» ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης

«Πρόκειται για μια νέα ιδιωτική επένδυση ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, σε ένα από τα πλέον παραδοσιακά ξενοδοχεία του Πειραιά, το Μιστράλ, το οποίο θα ανακαινιστεί πλήρως και από την άνοιξη του 2024 θα λειτουργεί ως Hampton by Hilton Piraeus Mικρολίμανο. Χαίρομαι ιδιαίτερα που η πόλη μας επιλέχθηκε από μια διεθνή κορυφαία εταιρεία όπως είναι η Hilton σε συνεργασία με τον Ομιλο SCD LTD, προκειμένου να ανοίξει ένα σύγχρονο, πολυτελές αστικό ξενοδοχείο, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του Πειραιά, στην Καστέλλα».

Ο κ. Μώραλης επεσήμανε πως την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκε με τον μέτοχο της SCD Group LTD κ. Δουζόγλου, ο οποίος και τον ενημέρωσε για τη σημαντική αυτή επένδυση.

Ο δήμαρχος Πειραιά σημείωσε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ότι προφανώς στην επιλογή αυτή συνέβαλε καταλυτικά το γεγονός ότι ο Πειραιάς βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος και προοδεύει μέρα με τη μέρα, τόσο με τα εμβληματικά έργα που ολοκληρώνονται όσο και με επενδύσεις που φέρνουν νέες αναπτυξιακές ευκαιρίες στην πόλη.