Ολοκληρώθηκε και το δεύτερο μέρος της απολογίας του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα για την υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προσέλθει στον Άρειο Πάγο ο πρώην υπουργός Νίκος Παππάς, με την απολογία του οποίου πέφτει και η αυλαία της ανακριτικής διαδικασίας.

Κεντρικός ο ρόλος Παππά

Ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες, επανέλαβε όσα είχε αποκαλύψει και με την αναφορά που είχε καταθέσει στην Εισαγγελία της Αθήνας περί παρασκηνιακών ενεργειών και μεθοδεύσεων, με φόντο την υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών αποδίδοντας για μία ακόμα φορά κεντρικό ρόλο στον πρώην υπουργό Νίκο Παππά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χρ. Καλογρίτσας ρωτήθηκε αν στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών είχε διαδραματίσει ρόλο κάποιο άλλο πρόσωπο πλην του Νίκου Παππά, αλλά εκείνος απάντησε ότι δεν επιθυμεί να αναφερθεί σε άλλα πρόσωπα.

Ακόμη, στις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Καλογρίτσας ρωτήθηκε αν πριν προχωρήσει στις επίμαχες καταγγελίες είχε έρθει σε συμφωνία με κάποιο άλλο πρόσωπο και απάντησε ότι κατά τέτοιο δεν το επιτρέπει η ιστορία του.

Παλεύει για την αποκατάσταση της αλήθειας

Σε δήλωσή του ο Ανδ. Λοβέρδος, συνήγορος του κ. Καλογρίτσα, τόνισε ότι ο εντολέας του, πάλεψε και παλεύει για την αποκατάσταση της αλήθειας στην υπόθεση η οποία έχει σημαντικό χαρακτήρα όχι μόνο για την εύρυθμη λειτουργία της Πολιτείας αλλά και για την αποκατάσταση του ιδίου της οικογένειας του και την αποκατάσταση της προσωπικότητας και της αξιοπρέπειάς του ως πολιτικού προσώπου που σέβεται και υπολήπτεται την Αριστερά ακόμη και τώρα.