Σε ρυθμούς Κυπέλλου Ελλάδας κινούνται στην ΕΟΚ, καθώς σήμερα θα διεξαχθεί η κλήρωση για το Final Four της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, στις 13:00 από τα γραφεία της ομοσπονδία θα γίνει live η κλήρωση για τα δυο ζευγάρια των ημιτελικών, από όπου φυσικά θα προκύψει και το ζευγάρι που θα διεκδικήσει τον τίτλο στις 20 Φεβρουαρίου.

Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Προμηθέας και δεδομένα θα υπάρχει ένα ντέρμπι στους «4».

Η ΕΟΚ έχει αποφασίσει ήδη πως η μίνι διοργάνωση θα γίνει στα «Δύο Αοράκια» στην Κρήτη στις 18-20 Φεβρουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως η μορφή του Final Four επιστρέφει φέτος στον θεσμό μετά από αρκετά χρόνια.

Η τελευταία φορά που το Κύπελλο έγινε με το φορμάτ αυτό ήταν τη σεζόν 2003-04, ενώ για την απόφαση να υπάρξει Final Four από φέτος και μετά οι οκτώ ομάδες των προημιτελικών και η ΕΟΚ αποφάσισαν ομόφωνα την αλλαγή της τελικής φάσης.

Εξάλλου, ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιος, είχε προαναγγείλει τις προθέσεις του για διεξαγωγή Φάιναλ Φορ τη φετινή αγωνιστική περίοδο και η επιθυμία όλων έγινε πράξη.

Δείτε σε Live streaming την κλήρωση εδώ: