Μία εβδομάδα μετά την κατάθεση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων για την υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε η 24χρονη Γεωργία, ο τεχνικός σύμβουλος της νεαρής κοπέλας θα προσέλθει στην ανακρίτρια προκειμένου να προσκομίσει τεχνική έκθεση για την ιατροδικαστική διαδικασία που ακολουθήθηκε στα δείγματα.

Η Γεωργία επιμένει ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών δεν είναι ακριβή, με τον τεχνικό σύμβουλο, κ. Δημήτρη Γαλαντέρη να αναφέρει ότι η λήψη δειγμάτων στα ούρα έγινε 18 ώρες μετά το περιστατικό, κάτι που αυτομάτως, όπως τονίζει, εγείρει εύλογα ερωτήματα για την κωλυσιεργία των αρχών ως προς την αντιμετώπιση ενός τόσο σοβαρού περιστατικού.

Εντός της εβδομάδας η έκθεση του τεχνικού συμβούλου

Σε νέες του δηλώσεις στο ThessToday.gr ο κος Γαλεντέρης επισημαίνει ότι έχει δει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, όμως θέλει να συντάξει προσωπικά τεχνική έκθεση, η οποία θα απαντά με λεπτομέρεια σε ιατροδικαστικά ζητήματα: πότε έγιναν οι δειγματοληψίες και ποια δείγματα ελήφθησαν, με τον ίδιο να σημειώνει πως «υπάρχουν κενά στο DNA. Δεν έχουμε δειγματοληψία από τη σουίτα από το DNA του χώρου».

«Μετά την τεχνική έκθεση στο τέλος θα διατυπωθούν προτάσεις σχετικά με το πώς θα προχωρήσει η ιατροδικαστική υπόθεση για να ληφθούν πιο σωστά συμπεράσματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός σύμβουλος, υπογραμμίζοντας ότι η σύνταξη του δικού του φακέλου θα κατατεθεί στην ανακρίτρια εντός αυτής της εβδομάδας.

«Μετά θα αναμένουμε την απάντησή της και θα δούμε αν θα προχωρήσουμε στο αίτημα για επανέλεγχο των εξετάσεων», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι η 24χρονη υποστηρίζει πως τα δείγματα για τις τοξικολογικές λήφθηκαν αργά το απόγευμα αλλά και ότι έψαξε μόνη της ουροσυλλέκτες, ενώ η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι της χορήγησαν οι αστυνομικοί στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου δύο σφραγισμένους ουροσυλλέκτες. Ωστόσο, υπάρχει η απόδειξη του φαρμακείου που δείχνει ότι την 1η Ιανουαρίου, η 24χρονη όντως αγόρασε δύο ουροσυλλέκτες.