Παρόλο που βρέθηκε μπροστά στο σκορ, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε (2-1) στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, με τους «πρασίνους» να μετρούν τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα.

Μετά το τέλος του ματς, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξε προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της NOVA:

Για τη νέα ήττα και εάν προβληματίζει: «Σίγουρα μας προβληματίζει. Δεν είναι κάτι συνηθισμένο».

Για το τι φταίει: «Να σας πω. Δεχόμαστε γκολ στις τελευταίες φάσεις των αγώνων. Κάθε παιχνίδι όμως είναι διαφορετικό. Στο σημερινό παιχνίδι αυτό που έδωσε δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να αλλάξει το ματς ήταν οι αναγκαστικές αλλαγές στο 2ο μέρος για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδυνεύαμε ιδιαίτερα τουλάχιστον. Στο 2ο μέρος αυτό δεν έγινε. Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στον χώρο του κέντρου. Δεν μπορούσαμε να οργανωθούμε στον βαθμό που θα θέλαμε. Δεν ήταν πολλές φάσεις αλλά και οι δύο που έγιναν ήταν αρκετές να χάσουμε το παιχνίδι».

Για το διάστημα αυτό στον Παναθηναϊκό: «Είμαστε σε μία περίοδο κακών αποτελεσμάτων και αυτό φέρνει μία αρνητική ψυχολογία. Πάντα θα προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Σίγουρα όλο αυτό μας έχει φέρει πίσω. Δημιουργεί προβληματισμό σε όλους. Είμαι όμως σίγουρος πως και με την επιστροφή κάποιων παικτών θα έχουμε άλλη εικόνα. Το τελευταίο διάστημα δεν παίζουμε αυτό που μπορούμε».