Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό (6/2, 17:15) για την 22η αγωνιστική της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στον Ρέντη υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και στη συνέχεια ο Πορτογάλος ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Νεάπολης. Σε αυτή συμπεριελήφθη ο Ζοάο Καρβάλιο, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να μετράει πλέον αντίστροφα για το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των Πειραιωτών.

Ο Ζοάο Καρβάλιο, ο οποίος μετακόμισε στους Ερυθρόλευκους στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή της πρώτης ομάδας, ενώ την περασμένη Τετάρτη (2/2) είχε πραγματοποιεί την πρώτη του συμμετοχή με τα χρώματα του πειραϊκού συλλόγου, αγωνιζόμενος με τον Ολυμπιακό Β’ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Σε αντίθεση με τον Καρβάλιο, ο Ρόνι Λόπες έμεινε και πάλι εκτός αποστολής. Ο Πορτογάλος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και όπως έχετε ενημερωθεί από «to10» είναι πιθανό να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζουμε ότι σε ορισμένες χώρες, όπως είναι η Τουρκία και η Σερβία, το μεταγραφικό παράθυρο είναι ακόμα ανοιχτό.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον Ιωνικό βρίσκονται 24 παίκτες και συγκεκριμένα οι Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κανέ, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Φαντιγκά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Καρβάλιο, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό (Κυριακή 17:15). Ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 24 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κανέ, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Φαντιγκά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Καρβάλιο, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.