Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Άρης επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου το σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος οπαδός των κίτρινων Άλκης.

Η ομάδα του Άρη η οποία έχει αοσύρη το νούμερο 19 για να τιμήσουν την μνήμη του νεαρού οπαδού, βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας και άφησαν στο μνημείο που έχει στηθεί για τον Άλκη μία φανέλα του Ολιβιέ Χάνλαν υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα, ενώ ο αρχηγός, Σταύρος Σχίζας, εναπόθεσε μία κιτρινόμαυρη ανθοδέσμη.

Την ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Χάρης Παπαγεωργίου, ο προπονητής, Γιάννης Καστρίτης, οι συνεργάτες του τελευταίου Δημήτρης Βαρβούνης και Βαγγέλης Σπυρίδης, ο team manager, Χρήστος Ταπούτος, ο φυσιοθεραπευτής, Θόδωρος Αλεξιάδης και από την πλευρά των παικτών οι αρχηγοί Σταύρος Σχίζας, Ολιβιέ Χάνλαν και οι Άντονι Κάουαν JR, Γιάννης Σιδηροηλίας, Νίκος Καμάρας.

Ο Χάρης Παπαγεωργίου δήλωσε: «Σίγουρα οι στιγμές δεν προσφέρονται για δηλώσεις. Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία είναι συγκλονισμένη, το ίδιο και η οικογένεια του ΑΡΗ και του αθλητικού κινήματος. Ένα αναπάντητο «γιατί» αιωρείται στην ελληνική κοινωνία μετά το τραγικό συμβάν, αυτήν την εγκληματική ενέργεια. Όλη η ελληνική κοινωνία περιμένει δικαίωση και εύχομαι ολόψυχα να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο».

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Σχίζας τόνισε από την πλευρά του: «Είμαστε όλοι πάρα πολύ στεναχωρημένοι με αυτό το συμβάν. Αυτές οι συμπεριφορές δε χωρούν στα γήπεδα και καμία ομάδα δεν τις θέλει. Να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό. Είμαι πατέρας έχω παιδί και δεν μπορώ να φανταστώ την οικογένεια του παιδιού».