Η Superleague με επίσημη ανακοίνωση της αναφέρει πως αναβάλλεται η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (6/2, 19:30).

Πιο συγκεκριμένα, στα τελευταία επαναληπτικά τεστ PCR που πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου βρέθηκαν άλλοι δύο παίκτες της γηπεδούχου ομάδας θετικοί στον κορωνοϊό και από τη στιγμή που υπάρχουν που υπάρχουν 8 ενεργά κρούσματα στη Λαμία και έτσι η διοργανώτρια αρχή πήρε την απόφαση να αναβάλλει την αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν είχε βρεθεί ένα ακόμα κρούσμα στην Λαμία θα έπρεπε όλη η ομάδα να τεθεί σε καραντίνα, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο που αφορά τον κορωνοϊό.

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί τι θα συμβεί και με τον αγώνα με τον Ατρόμητο που ορίστηκε για την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς είναι αρκετά δύσκολο να έχουν αναρρώσει οι παίκτες της Λαμίας μέχρι το επόμενο ματς με τους Περιστεριώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague:  

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων της Γ.Γ.Α., αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.