Δύο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν έπειτα από τις εφόδους που έκανε σήμερα, Πέμπτη η ΕΛ.ΑΣ. σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή, ενώ βρέθηκαν ολόκληρα «οπλοστάσια».

Συγκεκρίμενα σύμφωνα με πληροφορίες  πραγματοποιήθηκαν 13 έφοδοι σε λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν μαχαίρια, ψαλίδια, λοστοί, σιδερογροθιές και άλλα αντικείμενα που είναι ικανά να πραγματοποιήσουν σωματική βλάβη.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, συνελήφθησαν δύο άτομα, ως οι υπεύθυνοι των συνδέσμων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 43 και 36 ετών.

Δείτε βίντεο από τα πολεμοφόδια που εντοπίστηκαν στους συνδέσμους του ΠΑΟΚ

«Έχουν ταυτοποιηθεί άλλοι έξι δράστες»

Άλλοι έξι δράστες της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη έχουν ταυτοποιηθεί, σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του δολοφονημένου 19χρονου έκανε την παραπάνω αποκάλυψη μιλώντας στο Star.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα ήρθε στη δημοσιότητα ένα δεύτερο βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, το οποίο έχουν στα χέρια τους οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το συγκεκριμένο βίντεο είναι αυτό που βοήθησε τις αστυνομικές Αρχές να φτάσουν στα ίχνη των δραστών, που εξαπέλυσαν την άγρια επίθεση σε βάρος των νεαρών, στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στο βίντεο καταγράφεται πιο καθαρά η δολοφονική επίθεση κατά του άτυχου 19χρονου και της παρέας του. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εικόνες που έχουν καταγραφεί είναι ιδιαίτερα σκληρές.