Για τις ζημιές που προκλήθηκαν πρόσφατα σε γραφεία της Αττικής Οδού στο Κορωπί και για το γεγονός ότι υπήρξε προειδοποίηση για ενδεχόμενη επίθεση μίλησε ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Όπως ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, εστάλη διμοιρία της ΟΠΚΕ, ωστόσο η εντολή ανακλήθηκε και γι αυτό έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

«Αυτός ο οποίος διέταξε την ανάκλησή της, δεν έχει θέση στην ελληνική αστυνομία» διεμήνυσε ο κ. Θεοδωρικάκος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Το έγγραφο στα αστυνομικά τμήματα

Υπενθυμίζουμε ότι σε αποκαλυπτικό έγγραφο που δημοσίευσε το MEGA, που εστάλη στα αρμόδια αστυνομικά τμήματα, ενημερώνονταν οι αρμόδιοι για επικείμενη επίθεση του «Ρουβίκωνα». Σε αυτό γίνεται σαφής αναφορά στην ημέρα και το σημείο δράσης της αναρχικής συλλογικότητας.

«Σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν στον προϊστάμενο ΑΕΑ, μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» προτίθεται να πραγματοποιήσουν δράσεις σήμερα Δευτέρα 31/01/22 και σε άγνωστο επί του παρόντος χρόνου, στα γραφεία της εταιρίας «Αττική Οδός Α.Ε.» καθώς και στο κτίριο που στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και εδρεύει το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας» ανέφερε το σχετικό έγγραφο.