Ταυτόχρονη επιχείρηση σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ, αλλά και στο γήπεδο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε συνδέσμους οπαδών του Άρη και του Ηρακλή πραγματοποίησε η αστυνομία την Πέμπτη, στο πλαίσιο των ερευνών για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο τις εξελίξεις και τις εικόνες με τους αστυνομικούς να… βγαίνουν από τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ κρατώντας φονικά όπλα που θα μπορούσαν να στερήσουν πολλές ακόμα ζωές και να θρηνήσουμε πολλούς Άλκηδες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τους συνδέσμους κατασχέθηκαν κράνη, στυλιάρα αλλά και άλλα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία αναμένεται να δοθούν για έλεγχο και για ανεύρεση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, από τους ελέγχους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρια, ψαλίδια, λοστοί, σιδερογροθιές  και αντικείμενα πρόσφορα να προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

Ακόμα, συνελήφθησαν δύο άτομα, υπεύθυνοι συνδέσμων.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στον σύνδεσμο Μακεδονίας επί της οδού Δελφών, άντρες της Αστυνομίας έκαναν έφοδο το απόγευμα. Μετά από έρευνες μιας ώρας μετέφεραν 5 σακούλες σκουπιδιών και 7 κάσες με ευρήματα από το συγκεκριμένο χώρο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς και άλλων Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θ., απογευματινές ώρες σήμερα (03-02-2022), πραγματοποίησαν επισταμένες έρευνες σε διάφορες λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο των ερευνών, που έλαβαν χώρα παρουσία εκπροσώπων δικαστικής Αρχής, εντός χώρων δεκατριών (13) οικημάτων που στεγάζονται οι λέσχες αυτές και δραστηριοποιούνται φίλαθλοι των ομάδων της πόλης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Μαχαίρια
  • Ψαλίδια
  • Λοστοί
  • Καπνογόνα
  • Φωτοβολίδες
  • Σιδερογροθιές
  • και άλλα αντικείμενα, πρόσφορα να προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 43 και 36 ετών, υπεύθυνοι δύο εκ των προαναφερόμενων χώρων και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.