Νέο σοκαριστικό περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Και αιμάτωμα στο συκώτι

Χτυπήματα στο κεφάλι και μελανιές σε όλο το πρόσωπο και το σώμα, αλλά και αιμάτωμα στο συκώτι είναι τα τραύματα (φωτογραφία, επάνω, και στο βίντεο, κάτω), που προκάλεσε σε 14χρονο, ομάδα 10 νεαρών που αναίτια επιτέθηκε στον ίδιο και τον 15χρονο αδερφό του, την ώρα που έκαναν βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης, αποκαλύπτει η ΕΡΤ3.

Ηταν 9 το βράδυ το περασμένο Σάββατο όταν τα δυο αδέρφια 14 και 15 ετών έκαναν βόλτα στην παραλία, στο ύψος του Μακεδονία Παλλάς, και είδαν ξαφνικά ομάδα 10 νεαρών να τους ζητάει να πάνε προς το μέρος τους.

Τα δυο αδέρφια ένιωσαν ότι κινδυνεύουν και άρχισαν να τρέχουν. Ο μεγαλύτερος αδερφός κατάφερε να ξεφύγει, αλλά όχι και ο 14χρονος, τον οποίο έπιασαν και άρχισαν να τον χτυπούν.

Εσωσαν το παιδί

Τον χτυπούσαν και τον ρωτούσαν αν ανήκει σε συγκεκριμένη ομάδα της πόλης.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τον πατέρα των δυο παιδιών, ήταν εκείνο που βγήκε έξω και απώθησε του δράστες, οι οποίοι χτυπούσαν με μανία τον 14χρονο, σώζοντας τελικά το παιδί.

Οι αρχές ερευνούν βίντεο της περιοχής και εντατικοποιούν τους ελέγχους προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες της επίθεσης.

Πηγή: ertnews.gr