Ως ένα καλό νέο για τον Πειραιά  χαρακτήρισε το άνοιγμα του Hampton by Hilton Piraeus Μικρολίμανο ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Πρόκειται για μια νέα ιδιωτική επένδυση ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, σε ένα από τα πλέον παραδοσιακά ξενοδοχεία του Πειραιά το Μιστράλ, το οποίο θα ανακαινιστεί πλήρως και από την άνοιξη του 2024 θα λειτουργεί ως Hampton by Hilton Piraeus Μικρολίμανο.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που η πόλη μας επιλέχθηκε από μια διεθνή κορυφαία εταιρεία όπως είναι η Hilton σε συνεργασία με τον όμιλο SCD LTD, προκειμένου να ανοίξει ένα σύγχρονο, πολυτελές αστικό ξενοδοχείο, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του Πειραιά, στην Καστέλλα», είπε  Γιάννης Μώραλης.

Την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκε με τον διευθυντή και μέτοχο της SCD Group LTD κ. Θεόδωρο Δουζόγλου, ο οποίος και με ενημέρωσε για τη σημαντική αυτή επένδυση.

Προφανώς στην επιλογή αυτή συνέβαλε καταλυτικά το γεγονός ότι ο Πειραιάς βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος και προοδεύει μέρα με τη μέρα, τόσο με τα εμβληματικά έργα που ολοκληρώνονται το επόμενο διάστημα, όσο και με επενδύσεις που φέρνουν νέες αναπτυξιακές ευκαιρίες στην πόλη μας. Είναι μια ιδιαιτέρως θετική εξέλιξη με πολλαπλά οφέλη για την πόλη, ενώ θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Σημαντική παράμετρος αποτελεί επίσης, ότι το άνοιγμα του Hampton by Hilton Piraeus Μικρολίμανο, θα συμβάλλει στον σχεδιασμό μας για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης και την αξιοποίηση της κρουαζιέρας.

Ο Πειραιάς έχει περάσει πλέον σε μια νέα εποχή, στην εποχή της εξωστρέφειας, της αναγέννησης, της ανάπτυξης και γίνεται μια πόλη σύγχρονη, μια πόλη με ιδιαίτερη δυναμική».