Βρέθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης εις βάρος του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Το όπλο της αιματηρής συμπλοκής εντοπίστηκε μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της συμπλοκής, πάνω στον δρόμο και δίπλα σε απορρίμματα.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, το φονικό εργαλείο βρίσκεται για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Yπενθυμίζεται πως η επίθεση έγινε έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν οι επιβαίνοντες δύο αυτοκινήτων κατέβηκαν και πλησίασαν τον 19χρονο και άλλους δύο φίλους του.

Τότε, ένας εκ των δραστών φαίνεται πως άρχισε να τους μαχαιρώνει με ένα μικρό δρεπάνι και όχι με μαχαίρι, όπως αναφέρθηκε αρχικά.

Το χρονικό της φρικτής επίθεσης

Ο 19χρονος περπατούσε με φίλους του όταν δέχτηκαν άγρια επίθεση από ομάδα ατόμων που κατέβηκαν από δύο αυτοκίνητα. Αρχικά τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια τους επιτέθηκαν με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο του Άλκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες επιτέθηκαν στην παρέα του 19χρονου με μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα που παρομοιάζονται με δρεπάνια.

Το θύμα τραυματίστηκε στο πόδι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ τα άλλα δύο παιδιά φέρουν τραύματα αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την Αστυνομία στην παρέα του Άλκη που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση, ήταν ακόμα δύο άτομα που κατάφεραν να διαφύγουν και να γλυτώσουν από τους αδίστακτους δράστες.