Επιστροφή στις νίκες για τον φοβερό και τρομερό φετινό ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά από τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά μπήκε και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών, επικρατώντας εύκολα με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης για την 20η αγωνιστική της Super League.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η ομάδα των Ιωαννίνων έδειξε την ανωτερότητα της σε όλο το παιχνίδι, προηγήθηκε στα μισά του πρώτου μέρους με τον Πίρσμαν και έκλεισε την υπόθεση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εραμούσπε.

Έπιασε τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση με 30 βαθμούς ο ΠΑΣ που «τρελαίνει» κόσμο, έχοντας όμως και ένα ματς περισσότερο από το «τριφύλλι»! Όλο και πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Απόλλωνα που ηττήθηκε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις εννιά βαθμούς…

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης από νωρίς. Δεν άργησε και πολύ να έρθει και το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στους Ηπειρώτες. Ο Μάρβιν Πίρσμαν έπιασε ένα ωραίο σουτ και έκανε το 1-0 στο 26ο λεπτό, δίνοντας το προβάδισμα στον ΠΑΣ.

Στο δεύτερο μέρος η Ελαφρά Ταξιαρχία προσπάθησε να βρει μέτρα στο γήπεδο και να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης. Ωστόσο ο ΠΑΣ μπόρεσε να αμυνθεί και τελικά τελείωσε την υπόθεση στα τελευταία λεπτά, όταν ο Εραμούσπε ευστόχησε από τα έντεκα βήματα, σημειώνοντας το 2-0 στο 79ο λεπτό.

Ο Απόλλωνας είχε την ευκαιρία να σκοράρει και να μειώσει σε 2-1, ωστόσο ο Λοντίγκιν έβγαλε το πέναλτι του Τσιλούλη και κράτησε το 2-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.