«Θερμό» επεισόδιο σημειώθηκε στο καφενείο της Βουλής το απόγευμα της Κυριακής, μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη.

Οι δύο βουλευτές παραλίγο να πιαστούν στα χέρια και τελικά επενέβη η φρουρά για να αποφευχθεί η συμπλοκή και να πάρει έκταση το επεισόδιο.

Φωτογραφία από το άγριο επεισόδιο μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη στη Βουλή, έδειξε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Στη φωτογραφία διακρίνεται καθαρά ο υπουργός Ανάπτυξης καθισμένος με βουλευτές της ΝΔ και όρθιος δίπλα τους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο πολιτικοί συγκρούστηκαν άγρια και χρειάστηκε να παρέμβει η φρουρά της Βουλής για να τους χωρίσει.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Παύλος Πολάκης πλησίασε προς το μέρος του Άδωνι Γεωργιάδη και του είπε ότι «την Τρίτη που θα έρθω (σ.σ. για τη συζήτηση του αναπτυξιακού νόμου) να φοράς τσίγκινο».

Σε πολύ έντονο ύφος ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «Θα σου τραβήξω αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ αν δεν μου ζητήσεις συγγνώμη»

«Να προσέχεις γιατί οι υποθέσεις όσο εύκολα αρχειοθετούνται (σ.σ. εννοεί τη Novartis) τόσο εύκολα ανασύρονται από το αρχείο» φέρεται να απάντησε ο Παύλος Πολάκης.

«Με απειλείς; Με απειλείς;» ήταν η ανταπάντηση του κ. Γεωργιάδη ενώ, επιχείρησε να παρέμβει πυροσβεστικά ο Νίκος Φίλης τραβώντας τον Παύλο Πολάκη, ωστόσο οι φωνές των εμπλεκόμενων ήταν τόσο δυνατές που ακούγονταν στους διαδρόμους της Βουλής με αποτέλεσμα να επέμβει η φρουρά του κοινοβουλίου για να τους χωρίσει.