Ένα ακόμα επεισόδιο στην «βεντέτα» Πολάκη-Γεωργιάδη εκτυλίχθηκε στο καφενείο της Βουλής ενώ στην αίθουσα της Ολομέλειας εξελισσόταν η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης.

Ο Παύλος Πολάκης φέρεται να προσέγγισε το τραπέζι όπου καθόταν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μαζί με άλλους βουλευτές της ΝΔ λέγοντας στον κ. Γεωργιάδη ότι «εμείς θα τα πούμε μεθαύριο», υπονοώντας την συζήτηση για τον νέο αναπτυξιακό νόμο.

«Όποτε θέλεις», λέγεται ότι του απάντησε ο υπουργός της ΝΔ, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά ότι «θα έρθω την Τρίτη και να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι…».

«Αν δεν ζητήσεις συγγνώμη (σ.σ. για την Novartis) την Τετάρτη θα σου τραβήξω αγωγή 1 εκατ. ευρώ», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης με τον κ. Πολάκη να του λέει, κατά τις πληροφορίες «πρόσεχε γιατί οι υποθέσεις όσο εύκολα αρχειοθετούνται τόσο εύκολα ανασύρονται από το αρχείο…».

Οι φωνές των δυο πολιτικών προκάλεσαν αίσθηση και κάποιοι έλεγαν ότι ήταν κοντά στο να πιαστούν στα χέρια.

Χρειάστηκε η παρέμβαση κάποιων μεταξύ των οποίων και ανδρών της φρουράς του Κοινοβουλίου που άκουσαν τον καυγά από τον διάδρομο και κινητοποιήθηκαν προκειμένου να αποσοβηθούν τα χειρότερα.

Μάλιστα ο Νίκος Φίλης, ο οποίος καθόταν με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε διπλανό τραπέζι φώναξε στο κ. Πολάκη να κάτσει να πιει καφέ μαζί τους για να αποκλιμακωθεί η ένταση.

Είχε προηγηθεί αψιμαχία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τον «γαλάζιο» Χριστόφορο Μπουτσικάκη στο εντευκτήριο της Βουλής όπου σύμφωνα με μαρτυρίες ο κ. Πολάκης φέρεται να του ζήτησε να του πει πού βρήκε την αναφορά για το πρόσφατο επεισόδιο σε ψαροταβέρνα με αστυνομικό που επιχείρησε να επιβάλλει πρόστιμο στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορονοϊού.

«Δεν θα σου πω. Γιατί δεν ήταν αλήθεια;», φέρεται να του είπε ο κ. Μπουτσικάκης με τον κ. Πολάκη να του αντιτείνει ότι «όχι, δεν ήταν αλήθεια».