Στην αυριανή (29/1) αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική της Basket League στρέφει την προσοχή του ο Ολυμπιακός, μετά την σκληρή εντός έδρας ήττα που υπέστη από τον Ερυθρό Αστέρα στη Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι», λίγες ώρες μετά την ήττα από τους Σέρβους, βρέθηκαν και πάλι στο ΣΕΦ, ώστε να κάνουν τη μία και μοναδική προπόνηση ενόψει του παιχνιδιού με τους «κιτρινόμαυρους», στο οποίο μάλιστα θα κατέβουν με 11 παίκτες διαθέσιμους.

Συγκριμένα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παπανικολάου και Πρίντεζη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα υγείας, ενώ και ο ΜακΚίσικ δεν έχει ξεπεράσει το αιμάτωμα που αποκόμισε στο δεξιό μηρό του στο ματς με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Ακόμη, από τον αυριανό αγώνα θα απουσιάζει και ο Μόουσα, ο οποίος δεν έχει ακόμη ελληνικό διαβατήριο και πιάνει θέση ξένου.

Όσον αφορά την προπόνηση, αυτή δεν είχε ιδιαίτερη ένταση, με τον τεχνικό των Πειραιωτών να δίνει έμφαση στον τρόπο παιχνιδιού της Ένωσης αλλά και σε ορισμένα χαρακτηριστικά των παικτών της.