Συνεχίζεται ο Γολγοθάς κατοίκων στο Χαλάνδρι όπου παραμένουν χωρίς ρεύμα για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα», παρά τις διαβεβαιώσεις που έλαβε ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος από τον ΔΕΔΔΗΕ ότι το θέμα θα είχε λυθεί μέχρι την Πέμπτη.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, υπάρχουν ακόμα πολλά νοικοκυριά, με μικρά παιδιά και ηλικιωμένους, σε έξι τουλάχιστον γειτονιές της πόλης που είναι ακόμα χωρίς ρεύμα, σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, από το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου, με τους κατοίκους να βρίσκονται σε απόγνωση.

Ξενοδοχεία για κατοίκους στο Χαλάνδρι

Μετά από συνεννόηση με ξενοδοχεία της περιοχής, ο Δήμος Χαλανδρίου εξασφάλισε κάποια δωμάτια όπου μπορούν να φιλοξενηθούν από το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου 2022, συμπολίτες μας που παραμένουν χωρίς ρεύμα.

Επειδή ο αριθμός των δωματίων είναι περιορισμένος, θα μετακινηθούν κατά προτεραιότητα ευπαθή άτομα, έγκυοι, οικογένειες με μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι.

Παρακαλούμε όσοι συμπολίτες μας βρίσκονται σε αυτή τη δυσχερή θέση να επικοινωνήσουν με το Δήμο στα τηλ.: 213 2023918 και 213 2023921.