Έκτη σερί νίκη για τον ΠΑΟΚ στη Super League. Ο Δικέφαλος πέρασε με 4-0 από το Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο, με τον Κούρτιτς να ευστοχεί σε ακόμη ένα πέναλτι και να ανοίγει τον δρόμο της ομάδας του για το διπλό. Στα 13 πέναλτι έφτασαν φέτος οι «ασπρόμαυροι» στο πρωτάθλημα και έχουμε δρόμο ακόμα ενώ μείωσαν τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στους 6 βαθμούς, έχοντας βέβαια ματς παραπάνω κι ενώ οι δυο τους θα τα πουν την επόμενη αγωνιστκή στην Τούμπα.

Έτσι ξεκίνησαν

Ο Λουτσέσκου παρέταξε τον ΠΑΟΚ με 4-2-3-1 και τον Πασχαλάκη στο τέρμα. Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης και Σίντκλεϊ ήταν η τετράδα στην άμυνα, με τους Τσιγγάρας και Κούρτιτς στα χαφ. Μπροστά τους ο Μπίσεσβαρ, στα άκρα οι Μίτριτσα και Ζίβκοβιτς ενώ ο Άκπομ ξεκίνησε στην κορυφή. Από την άλλη ο Βόλος ξεκίνησε με τους Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκιουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Ορόζ, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.

Κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ

Από το ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ είναι το πάνω χέρι στο ματς και στο 7′ είχαν δοκάρι σε γύρισμα του Κούρτιτς, φάση βέβαια που είχε υπό έλεγχο ο Κλέιμαν. Το γκολ ήρθε τελικά για τον ΠΑΟΚ όταν ο Μίτριτσα κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Φερνάντες και ο Κούρτιτς εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1 στο 21′.

Ο Δικέφαλος ανέβασε την απόδοσή του μετά το γκολ, απείλησε δύο φορές με τον Άκπομ κι έφτασε τελικά στο 0-2 με κοντινή κεφαλιά του Ίνγκασον. Ο Ζίβκοβιτς έκανε τη σέντρα, ο Κούρτιτς πήρε την πρώτη κεφαλιά κι ο Ισλανδός τη δεύτερη από κοντά για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Βόλος ήταν τελείως ακίνδυνος στο ματς και η πρώτη φορά που απείλησε ήταν στο 44′, με τον Μπαρτόλο να σουτάρει και τον Πασχαλάκη να διώχνει κρατώντας το μηδέν.

Περίπατος στο Πανθεσσαλικό

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι ήταν μεν πιο δραστήριοι, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε και πάλι τις μεγάλες ευκαιρίες εκμεταλλευόμενος την παιδική χαρά στην αμυνα του Βόλου. Ο Άκπομ στο 60′ αστόχησε από κοντά μετά από γύρισμα του Ζίβκοβιτς και τέσσερα λεπτά μετά ήρθε το 0-3 με τον Σάστρε να σκοράρει στο ντεμπούτο του μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 67′ είχε δοκάρι ο Βόλος με τον Φεράρι και στο 74′ ο Άκπομ έκανε και το 0-4 από γύρισμα του Μίτριτσα ολοκληρώνοντας την άνετη νίκη του Δικεφάλου.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος(87′ Τερεζίου), Μπαρτόλο(46′ Ρεγκατέν), Ορός(77′ Σοάρες), Φερνάντες, Φαν Βέερτ

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε(76′ Βιεϊρίνια), Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς(80′ Εσίτι), Τσιγγάρας, Α. Ζίβκοβιτς(76′ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ(72′ Αουγκούστο), Μιτρίτσα, Άκπομ(80′ Τσόλακ)