Ανάμεσα στα 17 άτομα που βρέθηκαν στη σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης για το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι, ήταν και η 24χρονη Γεωργία. Μόνο που δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η εξέλιξη του πάρτι θα ήταν ο βιασμός της.

Δυνατή μουσική από ένα ηχείο που παίζει ελληνική μουσική. Σαμπάνιες. Πολλά μπουκάλια βότκα και ενεργειακά ποτά. Οι καλεσμένοι αποφεύγουν να βιντεοσκοπήσουν πρόσωπα γιατί το πάρτι στο δωμάτιο ήταν παράνομο λόγω των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κοροναϊού.

Μια κοπέλα που ήταν καλεσμένη στο πάρτι, μίλησε αποκλειστικά στο MEGA.

«Με το που μπήκαμε μέσα είδαμε μια μικρή κουζίνα και το μπαρ με τα ποτά. Ακριβώς δίπλα ήταν η τραπεζαρία. Μετά το σαλόνι με έναν μεγάλο καναπέ που κάθονταν οι περισσότεροι. Αν προχωρούσες ευθεία, υπήρχε μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα, ήταν το μοναδικό ξεχωριστό δωμάτιο στη σουίτα. Θυμάμαι πως είδα να έχει και ένα τζακούζι».

Και συνεχίζει:

«Ήμουν σε φιλικό σπίτι και μου έστειλε μήνυμα ο Μ.Π. να πάω στο πάρτι. Πήγα με δυο φίλες μου κατά τις 3:00 και με υποδέχθηκε αυτός στη σουίτα. Το κλίμα δεν ήταν καλό και αποφασίσαμε να φύγουμε γρήγορα.

«Θα αναζητηθούν ευθύνες»

Μιλώντας στο MEGA για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ο δικηγόρος της Γεωργίας δήλωσε πως θα αναζητηθούν ευθύνες για την καθυστέρησή τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν παραδοθεί, όπως λέει, στις αρμόδιες Αρχές.

Όπως επισήμανε ο ίδιος, από το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που παράδωσε το ξενοδοχείο στην αστυνομία επιβεβαιώνεται ότι η Γεωργία ήταν σε κατάσταση μέθης.

Μήνυσε τον εργοδότη της Γεωργίας
Την ίδια στιγμή, ο 33χρονος μετρ που κλήθηκε χθες στην αστυνομία, μήνυσε τον εργοδότη της Γεωργίας για ξυλοδαρμό.

Στις 15 Ιανουάριου κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού ανεβάζοντας μάλιστα στα social media φωτογραφία με τραύματα στα χείλη του.
Στην ίδια δημοσίευση είχε γράψει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και την 1η Ιανουαρίου.

«Με χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια στις 13/1/2022 μου απέσπασαν με τη βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο Instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών».

Έρευνα για κυκλώματα μαστροπείας

Η αστυνομία κατάσχεσε τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές των 3 ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης, ενώ έρευνες πραγματοποιήθηκαν και στα σπίτια τους .

Χθες, η Γεωργία πήγε για δεύτερη φορά ενώπιον της ανακρίτριας για την 4η της κατάθεση, αυτήν τη φορά παρουσία ψυχολόγου.

Τη Δευτέρα αναμένεται να καταθέσουν ο φίλος του εργοδότη της 24χρονης που τον συνόδευσε στο ξενοδοχείο το πρωί της Πρωτοχρονιάς και η 17χρονη που ήταν μαζί με τη Γεωργία.