Η πιθανότητα της συμμετοχής του Αμερικανού ηθοποιού Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε ταινία που θα γυριστεί στην Ελλάδα είναι μεγάλη σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Παπαθεοδώρου  στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM».

 

«Έχουμε ακούσει πως στην ταινία θα συμμετέχει -μεταξύ άλλων- ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο, είδηση που μάλιστα έχει κυκλοφορήσει στην τοπική κοινωνία και, όπως είναι φυσικό, έχει ενθουσιάσει τους Δραμινούς- και όχι μόνο», είπε ο κ. Παπαθεοδώρου, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στην επίσκεψη στελεχών της παραγωγής της ταινίας σε διάφορους δήμους της περιοχής (Προσοτσάνης, Δράμας και Παρανεστίου).

 

Μάλιστα, ο κ. Παπαθεοδώρου δήλωσε ότι τόσο το σπήλαιο του Αγγίτη όπως και το Καπνολογικό Ινστιτούτο της Δράμας φάνηκε να ελκύει τους εκπροσώπους της παραγωγής για εξωτερικά και εσωτερικά γυρίσματα.

 

Σύμφωνα με τα ως σήμερα δεδομένα, εξαιτίας της έξαρσης του ιού Covid-19, τα γυρίσματα της εν λόγω ταινίας που θα είναι περιπέτεια, έχουν μεταφερθεί στα τέλη του ερχόμενου Απριλίου,  μετά τον εορτασμό του Πάσχα.