Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ μετά από πυροβολισμούς στη Βούλα. Οι πυροβολισμοί έπεσαν έξω από φούρνο, στην οδό Προόδου και Ερμού, μετά από συμπλοκή, ενώ υπάρχουν τρεις τραυματίες που έχουν μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας.

Γείτονες ενημέρωσαν την Αστυνομία

Αναλυτικότερα, οι δύο από τους τραυματίες είναι από τους πυροβολισμούς, ενώ ο άλλος φαίνεται να είναι από χτυπήματα που δέχθηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, υπήρξε διαπληκτισμός ατόμων που βρίσκονταν έξω από φούρνο στην οδό Προόδου στη Βούλα. Στη συνέχεια ακούστηκαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα από τους πυροβολισμούς, ενώ τα υπόλοιπα τράπηκαν σε φυγή.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 17:30 το απόγευμα από γείτονες. Την ώρα που έπεφταν οι πυροβολισμοί, οι εργαζόμενοι στον φούρνο κρύφτηκαν στο υπόγειο του καταστήματος. 

Βρέθηκε και μαχαίρι

Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του επεισοδίου, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Στο σημείο βρέθηκε κι ένα μαχαίρι, ενώ υπήρχαν αίματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας που πυροβόλησε μπήκε στη συνέχεια σε αυτοκίνητο όπου επέβαιναν κι άλλα άτομα και διέφυγε. Αντίστοιχες αναφορές κάνουν λόγο για ένα μαύρο τζιπ με τρία άτομα. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.