Με δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τρία παιχνίδια, η Σενεγάλη δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στη φάση των ομίλων του Κόπα Άφρικα και προκρίθηκε πανηγυρικά στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει το Πράσινο Ακρωτήρι του Γκάρι Ροντρίγκες που εξασφάλισε ένα από τα τέσσερα «τρίτα» εισιτήρια.

Φυσικά, στη Σενεγάλη των Μανέ, Μεντί και Κουλιμπαλί, αγωνίζεται ο Παπέ Αμπού Σισέ του Ολυμπιακού. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού εκπροσωπεί την πατρίδα του στο Κόπα Άφρικα και μάλιστα, έχει αγωνιστεί στα δύο πρώτα παιχνίδια των ομίλων, απέναντι σε Ζιμπάμπουε και Γουινέα, στα οποία η Σενεγάλη κράτησε το… μηδέν στην άμυνα, όπως έκανε έτσι και αλλιώς και στο τρίτο παιχνίδι.

Ο στόπερ των ερυθρολεύκων διανύει ένα εξαιρετικό τουρνουά μέχρι στιγμής και δίνει συνέχεια στην ήδη καλή σεζόν που κάνει με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τη γνωστή εφαρμογή sofascore, ο Σισέ έχει μέχρι στιγμής μέσο όρο rating 7,5, μετά τις δύο συμμετοχές του στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Μάλιστα, ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού κατάφερε να ξεχωρίσει στην πρεμιέρα με τη Ζιμπάμπουε, καθώς ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους της αγωνιστικής, κερδίζοντας δικαίως μία θέση στην καλύτερη ενδεκάδα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κόπα Άφρικα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο «βράχος» της Σενεγάλης και του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για το μεγάλο νοκ άουτ παιχνίδι με το Πράσινο Ακρωτήρι, όπου αγωνίζεται ο επίσης ερυθρόλευκος Γκάρι Ροντρίγκες που με την γκολάρα του απέναντι στο Καμερούν του Πιέρ Κουντέ, έδωσε ουσιαστικά την πρόκριση στην πατρίδα του.