Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της καταγγελίας της 24χρονης Γεωργίας για ομαδικό βιασμό στη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Η 24χρονη κοπέλα έδωσε σήμερα και νέα κατάθεση, παρουσία ψυχολόγου και περιέγραψε για ακόμα μια φόρα όσα βίωσε το εφιαλτικό εκείνο βράδυ στη σουίτα 401. «Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας…» είπε βγαίνοντας από την ανακρίτρια και έδειξε για ακόμα μια φορά τη δύναμη ψυχής που διαθέτει.

Μάλιστα, μπροστά στις κάμερες επανέλαβε για ακόμα μία φορά ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για να βρει το δίκιο της. Για να αποδείξει ότι έπεσε θύμα βιασμού το βράδυ της Πρωτοχρονιάς κι να δει τους δράστες να πληρώνουν για την πράξη τους.

Τι είπε στην κατάθεσή της

Στην κατάθεσή της επέμεινε ότι κάποιοι φρόντισαν να χάσει τις αισθήσεις της, με ουσίες που πιθανότατα έριξαν στο ποτό της, για να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Η 24χρονη κλήθηκε να ανακαλέσει όσα θυμάται από τη στιγμή που έφυγαν οι φίλες της και η ίδια επέστρεψε στο ξενοδοχείο, ενώ κλήθηκε να ανασύρει δύσκολες μνήμες από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, προσκόμισε μηνύματα που εστάλησαν και κλήσεις που έγιναν εκείνο το βράδυ, ενώ η παρουσία της ψυχολόγου την βοήθησε ιδιαίτερα.

Κατέθεσε ο εργοδότης της 24χρονης

Στη λίστα των καταθέσεων έχουν προστεθεί ο εργοδότης της 24χρονης, Χρήστος Καραθανάσης, αλλά και ένα φιλικό του πρόσωπο που θα καταθέσει τη Δευτέρα. Οι δύο άνδρες κλήθηκαν το πρωί της Πρωτοχρονιάς να τη βοηθήσουν και να την απομακρύνουν από το χώρο.

«Τον πήρε τηλέφωνο έντρομη και του είπε ότι κάτι κακό έχει συμβεί. Φύγαμε κατευθείαν με το αυτοκίνητο του και βρήκαμε στο ξενοδοχείο ένα κορίτσι σαφώς κακοποιημένο με μαυρισμένα γόνατα, σε κακό χάλι» σημείωσε φίλος του εργοδότη της 24χρονης.

Την ερχόμενη εβδομάδα καλείται να καταθέσει εκ νέου και η 17χρονη φίλη της Γεωργίας, με την οποία μετέβη στο πολυτελές ξενοδοχείο.

Στην Αστυνομία ο «διοργανωτής»

Το μεσημέρι και ενώ η Γεωργία βρισκόταν ενώπιον της ανακρίτριας, διατάχθηκε η προσαγωγή του μετρ στο επίμαχο πάρτι, του νεαρού που την προσκάλεσε και την έπεισε να πάει στο ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος άνδρας κλήθηκε να πει όλα όσα γνωρίζει στο πλαίσιο της έρευνας που πραγματοποιείται για ύπαρξη ενδεχόμενου κυκλώματος μαστροπείας.

Η 24χρονη από την πρώτη στιγμή είχε καταθέσει ότι δέχθηκε πιέσεις για να παραστεί στο πάρτι. «Αν και του είχα απαντήσει καταφατικά συνέχιζε να στέλνει μηνύματα ρωτώντας ποτέ θα φτάσω στο πάρτι και μου έδινε οδηγίες για το πως θα βρω το δωμάτιο» σημείωσε.

Όπως έχει καταθέσει η 24χρονη ο συγκεκριμένος άντρας στο παρελθόν της είχε προτείνει να κάνει χρήση ναρκωτικών, σε ένα αντίστοιχο πάρτι του 2021.

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν και άλλες κατηγορίες από νεαρά κορίτσια που προσκλήθηκαν στην σουίτα 401 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

«Το κλίμα ήταν περίεργο. Δεν μιλούσε κανείς. Αυτό η αλήθεια είναι πως με παραξένευσε και μου δημιούργησε υποψίες μήπως είχαν πάριε κάτι, αλλά προσωπικά δεν είδα τίποτα σε κοινή θεά. Εγώ δεν είχα πιεί αλκοόλ, είχα επιλέξει ένα σφραγισμένο ενεργειακό ποτό» πρόσθεσε.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί η 24χρονη συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, η 24χρονη βρέθηκε στο Α.Τ. του Λευκού Πύργου, για να καταθέσει σχετικά με τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο, που όπως υποστηρίζει της επιτέθηκε φραστικά, κατά την αρχική της κατάθεση.

Ο 27χρονος που κατηγορείται από τη Γεωργία Μπίκα για τον βιασμό της, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας. Ο ίδιος διαμηνύει σταθερά πως δεν υπάρχει βιασμός και υποστηρίζει ότι η μεταξύ τους σωματική επαφή έγινε με την απόλυτη γνώση, συναίσθηση και τη συναίνεση της.

Νέα πρόσωπα – κλειδιά αναμένεται να ρίξουν φως

Την ίδια στιγμή, τα όσα είδαν και έζησαν στη σουίτα του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι θα κληθούν να καταθέσουν κι άλλα άτομα που βρέθηκαν εκεί.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το MEGA, ιδιαίτερη σημασία αποκτούν οι καταθέσεις τεσσάρων έως πέντε ατόμων, εκ των οποίων τρεις γυναίκες, που βρέθηκαν στο εν λόγω πάρτι και οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν εμφανιστεί να καταθέσουν.

Οι ανακριτικές αρχές θα καλέσουν το σύνολο των ατόμων που βρέθηκαν την Πρωτοχρονιά στο συγκεκριμένο δωμάτιο, προκειμένου να λάβουν πληροφορίες για τις κινήσεις της 24χρονης Γεωργίας, αλλά και των τεσσάρων ανδρών που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερευνών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ιδιαίτερα κρίσιμες είναι οι καταθέσεις τριών γυναικών και ενός άνδρα που έμειναν στο χώρο του πάρτι μέχρι το τέλος του, ενώ θα κληθούν να απαντήσουν και στο ερώτημα αν η Γεωργία μετά την αποχώρησή της, επέστρεψε στο χώρο του πάρτι ή να πήγε κατευθείαν στο δωμάτιό της.,