Δεν είναι λίγες οι φορές που ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος αστέρας, Πελέ έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σήμερα Τρίτη (18/1) λοιπόν, ο 81χρονος θρύλος φρόντισε να αποθεώσει ακόμα μία φορά τον «Cr7» για τα όσα έχει πετύχει στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο ίδιος μάλιστα εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει έστειλε το δικό του αποθεωτικό μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ανεβάζοντας μάλιστα ένα συγκινητικό βιντεάκι.

«Κριστιάνο Ρονάλντο, αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση που βρίσκομαι εδώ, στη Βραζιλία, για να σε συγχαρώ για όλα όσα έχεις κάνει στον αθλητισμό και ειδικά για όλα όσα έχεις κάνει στο ποδόσφαιρο. Είμαστε στην ίδια ομάδα, φυσικά, το ποδόσφαιρο. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν είχα την ευκαιρία να σε αγκαλιάσω προσωπικά. Αλλά με όλη μου την καρδιά, δίνω τα συγχαρητήριά μου σε εσένα και ελπίζω ότι μια από αυτές τις μέρες θα μπορέσουμε να δούμε ο ένας τον άλλον και να σε πάρω μια αγκαλιά από κοντά. Κριστιάνο Ρονάλντο, καλή επιτυχία και μέχρι την επόμενη φορά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πελέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelé (@pele)