Τα στόματα ανοίγουν και γίνεται ολοένα πιο φανερό ότι ο 46χρονος είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι σε πολλές γυναίκες που σχετίστηκε. Συγγενής της πρώην κοπέλας του μίλησε στο Mega και τα όσα είπε για τη συμπεριφορά του 46χρονου σοκάρουν.

«Την κράταγε σε μια καρέκλα και την έδερνε. Και τσιγάρα της είχε σβήσει στο πρόσωπο» λέει ο συγγενής της κοπέλας η οποία πλέον έχει φύγει από την Ελλάδα και ζει μόνιμα στην Ολλανδία.

Και συνεχίζει: «Την έδειρε πάρα πολύ άσχημα, με μπουνιές παντού στο πρόσωπο. Είχε μελανιές σε όλο της το σώμα, και είχε και δύο μαχαιριές. Μία στο μπούτι της και μια στο μπράτσο της.»

Αυτά που περιέγραψε ο συγγενής της κοπέλας συνέβησαν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια σε μεγάλη πόλη της επαρχίας. Η κακοποιημένη κοπέλα κατάφερε με μεγάλη δυσκολία να βγει από τη σχέση αυτή και να ξεφύγει.

Το παρελθόν του

Για τη στιγμή που η κοπέλα έφυγε από το σπίτι ο συγγενής της περιγράφει: «Δεν κατάλαβα τι έκανε αυτός και κατάφερε και έφυγε τρέχοντας από το σπίτι. Είχε κρυφτεί για μερικές ώρες αυτός την έψαχνε. Φαινόταν ότι την έψαχνε με φακούς μέχρι που ξημέρωσε και είδε κάποιους περαστικούς να περνάνε και ζήτησε βοήθεια και την πήγανε στο τμήμα»

Ενώ για τοι παρελθόν του λέει: ««Ήταν σε ένα σπίτι με πολλά προβλήματα. Οι συμπεριφορές του ήταν πάντα περίεργες. Ήταν ένα παιδί με προβλήματα από μικρός. Τον ξέρω από τότε που γεννήθηκε ουσιαστικά. Μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν πάρα πολύ κακός. Είχε μέσα του κακία. Ψευτοτσαμπουκάς. Λυμένο το ζωνάρι του για φασαρία»

Δεν ήταν η πρώτη φορά

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 46χρονος «νταής» έστειλε γυναίκα στο νοσοκομείο. ««Είχε στείλει στο νοσοκομείο ακόμα και την πρώτη του γυναίκα. Είχε συλληφθεί, η μητέρα του έχει δώσει πάρα πολλά χρήματα για να κλείσουν στόματα ωστόσο η συμπεριφορά του δεν άλλαξε ποτέ. Δεν μπορεί να θεωρηθεί άνθρωπος»

Η γυναίκα συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό.