Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του 48χρονου δράστη της Αργυρούπολης, δασκάλου πολεμικών τεχνών, που «τσάκισε στο ξύλο» τη 40χρονη σύντροφο του το πρωί της Παρασκευής στο σπίτι του στην μεζονέτα της οδού Ολυμπίας με αποτέλεσμα η γυναίκα να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν έξι χρόνια ο άνδρας, στην περιοχή του Άργους, επιτέθηκε και μαχαίρωσε με μανία την τότε ανήλικη πρώην σύζυγό του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας ήταν παντρεμένος ακόμα 3 φορές, με αντίστοιχες συμπεριφορές και στις προηγούμενες σχέσεις του.

Η κοπέλα αιμόφυρτη και με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει κατάφερε να ξεγλιστρήσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, κρύφτηκε σε έναν βάλτο για να σώσει τη ζωή της και ο μαχαιροβγάλτης την αναζητούσε για να την αποτελειώσει. Τελικά την εντόπισαν διερχόμενοι και την οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Καταζητούμενος πλέον και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 40χρονης νέας συντρόφου του, ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών έχει εξαφανιστεί και οι αστυνομικοί με σήμα τους, αναφέρουν πως ο δράστης κινείται με ένα όχημα KIA χρώματος ασημί ιδιοκτησίας της μητέρας του, αναφέροντας φυσικά και τον αριθμό κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές «πηγές», οι γονείς του ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στην Αργυρούπολη, όμως πριν ένα χρόνο πέθαναν χτυπημένοι από κορωνοϊό.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του 48χρονου.

Τη βρήκαν λιπόθυμη στο πάτωμα

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρήκαν τη γυναίκα σε άθλια κατάσταση. Πεσμένη λιπόθυμη στο πάτωμα. Την μετέφεραν στον «Ευαγγελισμό» με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε κρανιοτομή καθώς η κατάσταση της ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη.

Ο δράστης έχει εξαφανιστεί με το αυτοκίνητο των γονιών του, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή πριν από λίγο καιρό.

Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα

Την ίδια ώρα, η γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της καθώς νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού σε σοβαρή κατάσταση. Να σημειώσουμε ότι η γυναίκα έχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα χτυπήματα του δράστη.

Οι Αρχές και το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκαν από άτομο στον κύκλο του 48χρονου και όταν έφτασαν στο σημείο εκείνος είχε εξαφανιστεί. Ο άνδρας αναζητείται από την Παρασκευή στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σε κατάσταση σοκ οι γιατροί

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο νοσοκομείο η 40χρονη γυναίκα.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» υπεβλήθη σε κρανιοτομή, με τους γιατρούς να είναι σοκαρισμένοι με την εικόνα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως οι κακώσεις που έφερε η γυναίκα, έκαναν τους γιατρούς να νομίζουν ότι πρόκειται για θύμα τροχαίου και όχι ενδοοικογενειακής βίας.